

## Transforming Our Built Environment through INNOVATION and INTEGRATION: PUTTING IDEAS INTO ACTION 5-7 June 2017

## **APPENDIX A - TENTATIVE CONFERENCE PROGRAMME**

Below is a tentative conference programme for reference.

	Da	y 1						
08:00-09:00	Registration							
09:00-10:00	Opening Ceremony & Welcoming Remarks							
10:00-10:30	Keynote 1 (Mrs Carrie Lam, Chief Secretary for Administration)							
10:30-11:00	Keynote 2 (住建部建築節能與科技司司長 楊榕)							
11:00-11:20	coffee break							
11:20-11:50	Keynote 3							
11:50-12:00	10-min Speaking slot for Platinum Sponsor							
12:00-13:30	lunch break							
	Parallel Session x 14 (90 mins)					)		
13:30-15:00	1	2	3	4	5	6	Mainland China Session	
	7	8	9	10	11	12	Regional Session	
15:00-15:20	coffee break							
15:20-16:20	Roundtable (60 mins)							
16:20-17:50	Parallel Session x 14 (90 mins)							
	13	14	15	16	17	18	Taiwan Session	
	19	20	21	22	23	24	Regional Session	

08:00-09:00	Registration							
09:00-10:20		y Sessi e Chan		Sustain	able D	evelopme	ent and	
10:20-10:40	coffee break							
10:40-11:50	Plenary Session on Sustainable Development and Climate Change (II)							
11:50-12:00	10-min Speaking slot for Platinum Sponsor							
12:00-13:30	lunch break							
13:30-15:00		Parallel Session x 14 (90 mins)						
	25	26	27	28	29	Sponsored Session	Mainland China Session	
	30	31	32	33	34	Sponsored Session	Regional Session	
15:00-15:20	coffee break							
15:20-16:20	Roundtable (60 mins)							
16:20-17:50	Parallel Session x 14 (90 mins)							
	35	36	37	38	39	Sponsored Session	Taiwan Session	
	40	41	42	43	44	Sponsored Session	Regional Session	

Day 2

	Day	/ 3						
08:00-09:00	Registration							
09:00-09:30	Keynote 4							
09:30-10:00	Keynote 5							
10:00-10:10	10-min Speaking slot for Platinum Sponsor							
10:10-10:30	coffee break							
	Parallel Session x 14 (90 mins)							
10:30-12:00	45	46	47	48	49	50	Mainland China Session	
	51	52	53	54	55	56	57	
12:00-13:30	lunch break							
13:30-15:00	Parallel Session x 14 (90 mins)							
	58	59	60	61	Sponsored Session	Sponsored Session	SBE Challenges	
	62	63	64	65	Sponsored Session	Sponsored Session	SBE Challenges	
15:00-15:20	coffee break							
15:20-16:50	Parallel Session x 14 (90 mins)							
	66	67	68	69	Sponsored Session	Sponsored Session	SBE Challenges	
	70	71	72	73	74	Sponsored Session	SBE Challenges	
16:50-17:20	Keynote 6							
17:20-17:50	Conclu	sion/ C	losing	Cerem	ony			

Organisers















